HIERONNAN AIKANA

MITÄ HIERONNAN AIKANA TAPAHTUU?

MITÄ VOIDAAN HIEROA? Käytännössä varpaista päähän asti. Hieron 1h hieronnan aikana usein joko ylä- tai alavartalon. 2h hieronnan aikana käsitellään tarkemmin ylä- tai alavartalo tai vaihtoehtoisesti koko vartalo. Ja ajat siltä väliltä? Räätälöidään sinun tarpeisiisi sopiva hieronta.

ALAVARTALON hieronnassa käsittely aloitetaan jalkapohjista ja jatketaan kohti pohjetta. Polvitaipeen kautta siirrytään takareiteen. Tämän jälkeen käsitellään toinen jalka samalla tavalla. Seuraavaksi käsitellään pakarat, joko rasvan kanssa tai pyyhkeen päältä, niinkuin asiakas haluaa! Jonka jälkeen käännös ympäri. Seuraavaksi käsittely vuorossa on jalkaterä ja nilkka jonka jälkeen siirrytään sääreen. Sitten polven kautta etureiden alueelle. Tarvittaessa voidaan hieroa lonkankoukistajat.

YLÄVARTALON hieronnassa käsittely aloitetaan joko pakarasta tai alaselästä, riippuen asiakkaan toiveista. Selkä käsitellään kauttaaltaan ja asteittain siirrytään kohti niska-hartia seutua. Kun käsittely on selänpuolelta valmis, käännän asiakkaan ympäri ja käsittelen niskan ja kaulan lihakset. Lopuksi riippuen siitä onko käsittely aloitettu pakarasta, käsitellään rintalihakset (joka on usein tärkeä alue hieroa, jos on selän puolella lihaskireyksiä!). Ylävartalon hierontaa voidaan muokata oireiden mukaan, koska hieromatta on vielä pää, kädet, kyljet ja pallean alue etupuolelta.

NO MITÄ HIERONNAN AIKANA SITTEN TAPAHTUU?

Asiakkaan tullessa hierontaan ensimmäistä kertaa, istutaan alas juttelemaan. Tehdään alkukartoitusta miksi tulee hierontaan, mitä oireita on ja lopuksi terveydentilan selvitys, jonka jälkeen aloitetaan yksilöllisesti räätälöity hieronta.

HIERONNAN AIKANA voidaan keskustella tai olla hiljaa. Hierojalle pitää kertoa jos hieronta tuntuu liikaa tai liian vähän, itse painotan sitä, että aina pitää kertoa tuntemuksista hieronnan aikana jotta asiakas saa mahdollisimman hyvän kokemuksen!

HIERONNAN JÄLKEEN kerron, mitä kotona kannattaa tehdä. Myös keskustellaan siitä, koska kannattaisi seuraavan kerran tulla hierontaan. Annan kotiin kotiohjeet sekä venyttelyohjeet. Kokonaisvaltaisella hoidolla saadaan varmasti sinulle helpotusta oireisiin.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!